Kastrullock o slime

En massa tankar i huvudet som du inte blir av med?  
Jag vill förmedla 2 metoder jag prövat med framgång. Den ena metoden är menad för vaket tillstånd och benämns nedan som Kastrullocksmetoden. Den andra metoden använder du när du har svårt att somna, Slimemetoden.

Teknikerna bygger båda på att du tränar mentalt och bygger upp en bild i ditt huvud i samband med att du har svårt att koppla av. Tankar strömmar i huvudet. Du blir inte av med dem. Du kan inte sortera och prioritera vilka som är viktiga. Huvudet kokar och du får inte ner trycket. Nu kanske du inte känner igen dig. I så fall kan det bero på låg hjärnaktivitet eller att du inte har så mycket att fundera på. Ni övriga kan jobba med nedanstående beskrivna tekniker.

Här kommer alltså mina "ofarliga" metoder;
- SLIME. Tillämpas vid sömnsvårigheter. Låtsas att alla tankarna är slime. Öppna huvudet och häll ut. Lägg slimet i en burk och stäng till. Slime var en vidrig klegga som man sålde i i leksaksaffärer etc på -70 o -80-talet. Ett grönt klegg man kund ta i som sipprade så där kleggigt och vidrigt mellan fingrarna. Kanske är det någon som kommer ihåg. Ni andra förstår säkert vad jag menar med tekniken ändå...
- KASTRULLOCK. Vid besvärliga tankar och koncentrationssvårigheter. Låtsas att huvudet är en kastrull. När kastrullen kokar över. Skruva ner plattan och sätt på ett kastrullock. Du kan vrida på näsan och använda fysiskt lock i början innan terapin fungerar utan attribut.

Rekommendation av dosering etc.
Du kan använda teknikerna hur ofta du vill. De är inte beroendeframkallande. Om du vill jobba med ett fysiskt kastrullock  och näsvridning bör du dock tänka på att inte göra detta på din arbetsplats eller bland andra människor. Jag har sett människor med kastrullock på huvudet forslas bort med tvångströja. Slimemetoden är dock ofarlig. Liten reservation dock. Spill inte ner sängkläderna eller din äkta hälft.

Kommentarer
Postat av: "Gojjan" (svägerskan)Gojjan

Kastrulltekniken har redan spridit sig men de läste nog inte din varningstext i slutet, ett tips som kanske verkar självklart för vissa är att Inte pressa ner dom på huvudet ...fan vad svår den var att få loss på patienten vi fick in idag PUH..Helt slut ...måste bli starkare Kram! måste ut till puben :)

2009-01-30 @ 17:24:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0